0162-513330
€ 0,00

Q1 SANITAIR SHOWROOMS ZIJN OPEN


Onze showrooms zijn op dit moment open. Het kan zijn dan er afwijkende openinsgtijden zijn voor een bepaalde showroom. Kijk voor uw bezoek altijd eerst nog op onze pagina met showrooms. Daar tonen wij altijd de actuele openingstijden van een showroom.

Actuele openingstijden showrooms

Regels voor het bezoek aan de showroom i.v.m Corona virus


We hanteren voor uw bezoek een aantal regels waardoor een veilige situatie ontstaat voor medewerkers en klanten. Zowel klanten als medewerkers moeten hieraan voldoen. Naast de maatregelen en adviezen van de overheid en RIVM hebben wij nog een aantal aanvullende regels voor medewerkers en klanten bij het bezoek aan de showroom:

  • wij geven geen hand
  • medewerkers en klanten moeten op veilige afstand (1,5 meter) van elkaar blijven
  • wij wassen onze handen regelmatig en u kunt dit ook doen (vraag onze medewerkers)
  • medewerkers die gezondheids- klachten hebben blijven thuis. Indien een medewerker in de thuissituatie iemand met koorts heeft blijft deze ook thuis
  • wij vragen u als klant ook, indien u of een gezinslid klachten heeft als hoesten, koorts , verkoudheid een andere keer terug te komen. Wij kunnen op dit moment helaas geen klanten helpen die deze klachten vertonen. 
  • het toilet is tijdelijk niet beschikbaar voor bezoekers
  • wij vragen u als klant de ten toon gestelde producten zo min mogelijk aan te raken
  • wij hanteren het volgende deurbeleid: maximaal 1 persoon per 25m2
Bovenstaande maatregelen zijn weliswaar niet sympathiek maar wij zijn van mening dat de situatie daar nu om vraagt. Op deze wijze kunnen wij u behulpzaam blijven bij het uitzoeken van een badkamer en houden wij het voor iedereen veilig.

Heeft u een vraag over een product of een lopende offerte of  u heeft advies nodig dan vragen wij u ook zoveel mogelijk te bellen. Wij staan u graag telefonisch te woord en doen er alles aan u behulpzaam te zijn.

U kunt hiervoor de showroom van uw keuze bellen : Showroom Telefoonnummers
zwart sanitairBEKIJK HET COMPLETE ASSORTIMENT IN MAT ZWART

Extra informatie t.a.v. corona virus:

- Voorraden en levertijden zijn actueel
- Magazijn Q1 is open en levert zonder vertraging

Hulp of advies nodig :  bel ons  0162-513330

ShowroomsStatische benaming