0162-513330
€ 0,00

Douchecabine zwart

Een douchecabine in zwart is misschien wel de mooiste keuze in de badkamer. Dus zoek je naar een stijlvolle cabine die een stoere, heel warme of bijvoorbeeld industriële sfeer uitstraalt? Je hebt de keuze uit tal van zwarte modellen, zelfs met zwart glas als je bijvoorbeeld de inkijk wilt beperken.

We laten je graag zien wat er beschikbaar is, bijvoorbeeld als je voor de douchecabine een zwart frame zoekt. En gaat het je om een totaal zwarte cabine of ben je op zoek naar een specifiek mat model? Doe online op je gemak inspiratie op of kom bij ons langs in de showroom. We laten je zien hoe je met zwart zorgt voor een mooie cabine, waardoor het een feestje wordt om onder de douche te stappen.

Je hebt binnen de zwarte douchecabines de keuze uit verschillende afmetingen. Dus heb je niet veel ruimte of wil je juist lekker royaal onder de douche stappen? Bestel online de cabine die past bij jou in de badkamer of stel ons je vragen, dan denken we graag met je mee.


Mat zwarte frame

Zoek je een douchecabine met een zwart frame? Het is een mooie keuze, die heel stoer, robuust, modern en bijvoorbeeld klassiek kan ogen. En ben je benieuwd hoe je bepaalt welke uitstraling de zwarte cabine bij jou in de badkamer zal hebben? We helpen je graag op weg.

In mat is de zwarte douchecabine een stoere, robuuste en bijvoorbeeld industriële keuze. De cabine oogt zwaarder en steviger, om daarmee meer indruk te maken. Het is een opvallende verschijning in de badkamer, waarmee je een heel duidelijk statement kunt maken.

Bekijk alle zwarte douchecabines

Opzoek naar een zwarte douchecabine?

Bekijk hieronder enkele producten uit het assortiment.

 • TrisLine Orion douchecabine
  TrisLine Orion douchecabine
  € 477.00 € 477.00
  TrisLine Orion douchecabine draaideur met zijwand mat zwart diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas links/rechts
 • TrisLine Next douchecabine
  TrisLine Next douchecabine
  € 574.00 € 574.00
  TrisLine Next douchecabine draaideur met zijwand MAT ZWART diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas links/rechts
 • TrisLine Leto douchecabine
  TrisLine Leto douchecabine
  € 587.00 € 587.00
  TrisLine Leto douchecabine draaideur met zijwand in diverse maten mat zwart industrieel frame / ruit motief links/rechts
 • TrisLine Leto draaideur
  TrisLine Leto draaideur
  € 401.00 € 401.00
  TrisLine Leto draaideur - douchedeur voor nis - 80cm 90cm en 100cm - mat zwart industrieel frame / profiel / ruit
 • TrisLine Leto draaideur
  TrisLine Leto draaideur
  € 501.00 € 477.00
  TrisLine Leto draaideur - douchedeur met vast paneel voor nis - 90cm 100cm 120cm 130cm 140cm 150cm 160cm - mat zwart industrieel frame / profiel / ruit
 • TrisLine Next pendeldeur
  TrisLine Next pendeldeur
  € 557.00 € 557.00
  TrisLine Next pendeldeur - douchedeur voor nis diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas mat zwart links/rechts
 • TrisLine Orion draaideur
  TrisLine Orion draaideur
  € 351.00 € 351.00
  TrisLine Orion draaideur voor nis - diverse maten - anti-kalk behandeld veiligheidsglas mat zwart links/rechts
 • TrisLine Leto douchecabine
  TrisLine Leto douchecabine
  € 663.00 € 663.00
  TrisLine Leto douchecabine draaideur vast paneel - 90cm 100cm 120cm 130cm 140cm 150cm 160cm - met zijwand mat zwart industrieel frame / ruit motief links/rechts

Zwarte cabine: vind de ideale afmeting

De zwarte cabine voor de douche is er natuurlijk in allerlei afmetingen, zoals je dat ook in andere varianten gewend bent. Dus heb je niet zoveel ruimte, maar wil je wel douchen in een mooie cabine die bijdraagt aan de rest van het interieur? Een cabine in bijvoorbeeld 70 of 80 centimeter is dan een goede keuze. Het is net iets kleiner dan de standaardmaat van 90 x 90 centimeter. Daarin heb je voldoende ruimte om je vrij te bewegen, voor een fijne douche waarin het je aan niets zal ontbreken.

En heb je aan de andere kant juist meer ruimte in de badkamer? Met 100 centimeter, 110 centimeter of meer zorg je ervoor dat je de cabine heel ruimtelijk kunt inrichten. Je hebt op die manier de keuze uit verschillende vormen, waarmee je ervoor zorgt dat je fijn kunt douchen. De cabine ziet er bovendien prachtig uit, dankzij de gebruikte donkere tinten of zelfs zwarte kleur.

De hoogte van de douchecabine is vaak 200 centimeter. Dat geldt voor de modellen in zwart en voor de andere kleuren en materialen. Op die manier voorkom je dat er water overheen kan spatten, zodat je de rest van de badkamer netjes droog houdt.

Bekijk alle zwarte douchecabines

Douchecabine zwart kopen

Wil je een douchecabine in zwart kopen? We laten je online en bij ons in de showroom graag zien waar je allemaal keuze uit hebt. Dus doe op je gemak inspiratie op. Wij laten je zien wat er beschikbaar is en hebben de meeste cabines gewoon voor je op voorraad.

Dus wil jij een douchecabine in zwart kopen? Wij bieden je de laagste prijs, terwijl je kunt vertrouwen op uitstekende kwaliteit. Bestel meteen online, dan zorgen wij ervoor dat je de cabine in zwart zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk onze showrooms

Geïnteresseerd in andere douchecabines?

Klik de knop hieronder om onze andere soorten douchecabines te bekijken

Bekijk douchecabines
ShowroomsStatische benaming