0162-513330
€ 0,00

Retouren

Onderstaande geldt voor artikelen die u zelf heeft gekocht in de webshop van Q1Sanitiar.nl. Dit is een zogenaamde koop op afstand.

Q1 Sanitair streeft ernaar dat u als tevreden klant een aanschaf doet in onze webshop. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over het geleverde product. Dan heeft Q1Sanitair.nl de mogelijkheid dat u het product kunt retourneren. U heeft 14 dagen de tijd om het product zonder opgaaf van reden terug te sturen naar Q1Sanitair.nl

Retourneren
Binnen 14 dagen na levering

– Het product is onbeschadigd
– Het product is niet gemonteerd geweest
– Het product is in originele staat inclusief verpakking
– Tegels kunnen niet geretourneerd worden
– Uitgezonderd artikelen die speciaal voor u besteld zijn (indien geen voorraadproduct,producten met een levertijd van een week of langer)
– De kosten voor het retourneren zijn voor de koper

Retouren dienen vooraf aan onze klantenservice te worden gemeld, u ontvangt daarna de retourprocedure welke op je bestelling van toepassing is. Voor onaangekondigde retouren kunnen wij geen afhandeling garanderen volgens onze gestelde voorwaarden. U kunt ons hiervoor het beste een mail sturen naar klantenservice@q1sanitair.nl
Voorraadproducten kunnen worden geretourneerd. Op de productpagina kunt u zien of een product een voorraadproduct is. In dit geval zal hierbij vermeld staan dat dit product op voorraad is(groene vink). Producten die speciaal voor u worden gemaakt of besteld kunnen niet retour. Tegels kunnen niet geretourneerd worden. Indien u twijfelt of een product kan worden geretourneerd kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer q1sanitair.nl de geretourneerde producten heeft ontvangen worden deze op compleetheid en staat gecontroleerd, u ontvangt het artikelbedrag binnen 30 dagen terug. Wij willen u erop wijzen dat u tot deze tijd het verzendbewijs dient te bewaren.

Verpakking

De verpakking dient ongewijzigd te blijven, dat wil zeggen, schrijf niet met stift op de doos/verpakking, maar gebruik een omverpakking en opplaklabel (bijvoorbeeld een blanco A4) waar je de adresinformatie op vermeldt. In sommige gevallen kan een retourzending worden afgekeurd, bijvoorbeeld wanneer de verpakking is gewijzigd/ontbreekt of is beschadigd.

Bedrijven / wederverkopers

Bovenstaande retourprocedure geldt alleen voor consumenten en niet voor bedrijven of wederverkopers (herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten). Wel kunt u altijd in contact treden met ons voor een retourverzoek. Wij zullen dit dan beoordelen en u laten weten of een retour al dan niet mogelijk is.

Aankopen in showrooms
De bovenstaande retourprocedure geldt niet voor artikelen aangeschaft via onze verkopers in onze showrooms (dit is op de orderbevestiging aangegeven). Wel kunt u altijd in contact treden met ons voor een retourverzoek. Wij zullen dit dan beoordelen en u laten weten of een retour al dan niet mogelijk is. Het retourneren van voorraadproducten staan wij in de regel toe binnen 7 dagen mits verpakking en product in originele en verkoopbare staat. U kunt ons een retourverzoek per email doen toekomen. Is een product speciaal besteld of betreft het tegels dan is retourneren niet mogelijk.


U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers

ShowroomsStatische benaming