0162-513330
€ 0,00

Complete badkamer: van klein tot groot met alles wat je wenst

De complete badkamer vernieuwen? Bij ons vind je alles waar je naar op zoek bent. Voor de kleine badkamer die je praktisch wilt inrichten tot de grotere ruimte met plaats voor bijvoorbeeld een vrijstaand bad.

Wij helpen je inspiratie op te doen in onze showrooms, waar we met de complete badkamers graag laten zien wat er mogelijk is. Ontdek de verschillende stijlen en droom alvast weg bij heerlijke momenten in bad, de frisheid waarmee je ’s morgens onder de douche stapt en het fijne gevoel van wellness dankzij de decoratieve tegels op de wand.

Bekijk onze showrooms

Alles voor in de badkamer

Wil je zeker weten dat je niets over het hoofd ziet als je een all-in badkamer samenstelt of door ons wilt laten ontwerpen?
We zetten voor je op een rij wat daar allemaal bij hoort.


Badkamermeubel

Het badkamermeubel is misschien wel het meest gebruikt in de badkamer. Je wast zich er ’s morgens je gezicht, poetst je tanden en brengt er bijvoorbeeld de make-up aan. Bovendien biedt het ruimte om een aantal spullen op te bergen en is de spiegel zowel heel praktisch als een mooie manier om de ruimte groter te laten lijken. Benieuwd wat er allemaal hoort bij een badkamermeubel in een complete badkamer?

Meer informatie
Waskom
Badkamer met wakom

Douche

Een douche mag in de complete badkamer natuurlijk niet ontbreken. Al neemt dat natuurlijk niet weg dat je de keuze hebt uit allerlei verschillende stijlen.
Ga je bijvoorbeeld voor een luxe inloopdouche, een (slanke) douchebak of bijvoorbeeld een specifieke doucheset met een grote regendouche?

De douche is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de complete badkamer. Afgewerkt met een glazen wand of juist met een mooie douchecabine, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Wij helpen je inspiratie op te doen en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd zal zien als je een keuze maakt.

Meer informatie

Bad

Wil je lekker in bad en af en toe even helemaal nergens aan hoeven denken? Het bad is dan de beste keuze, waarmee je van jouw badkamer een bijzondere wellness maakt. Bekijk de vrijstaande modellen en het bad op pootjes, net als de andere baden die je op een mooie manier in kunt (laten) bouwen.

Het bad is er voor één of twee personen en bijvoorbeeld kwartrond voor in de hoek. Ontdek het uitgebreide assortiment of kom de baden uitproberen bij ons in de showroom vol met complete badkamers.

Meer informatie

Toilet

Het toilet in de badkamer is een fijne luxe of helpt vierkante meters te besparen. Een goede keuze als je een complete badkamer wilt samenstellen, waarbij je denkt aan alle belangrijke onderdelen van het sanitair. Je hebt de keuze uit diverse toiletten, die je op kunt hangen en bijvoorbeeld met een heel stijlvolle en strakke afwerking.

Veel van de toiletten zijn voorzien van soft-close en bijvoorbeeld quick-release. Onze medewerkers vertellen je graag meer over deze handige functies, waarmee je er in de complete badkamer voor zorgt dat je daar heel eenvoudig en comfortabel gebruik van kunt maken.

Meer informatie

Tegels

Mooie tegels maken de complete badkamer, dankzij de diverse uitstralingen en sferen waar ze voor zorgen. Ga je voor heel strak en stijlvol, voor een meer klassieke stijl of wil je het vooral stoer laten ogen? Bij ons in de showroom met badkamers helpen we je graag inspiratie op te doen voor de tegels.

Meer informatie

Verwarming

’s Morgens vroeg uit bed en met je blote voeten naar de badkamer? Zorg voor de juiste verwarming en laat je verwelkomen in een heerlijke ruimte die voelt als je eigen wellness. Dankzij radiatoren en vloerverwarming, waarmee je het heel aangenaam maakt om er ook op de koudste dagen naar binnen te stappen.

Meer informatie

Accessoires

Zeker weten dat je overal aan hebt gedacht in de complete badkamer? Met de belangrijke accessoires zorg je ervoor dat je alles bij de hand hebt. Kom naar onze showroom, dan helpen we je er graag voor te zorgen dat je niets over het hoofd zal zien als je de nieuwe badkamer wilt inrichten.

Meer informatie

Complete badkamer: bezoek onze showrooms

Een complete badkamer inrichten en wil je graag inspiratie op komen doen? Kom naar onze showrooms, ook bij jou in de buurt. We laten je graag zien hoe je mooie combinaties maakt en welke mogelijkheden je hebt. Of stel onze specialisten jouw vragen, zodat je zelf ontdekt hoe je de nieuwe badkamer prachtig en praktisch kunt inrichten.

Bekijk onze showrooms
ShowroomsStatische benaming