0162-513330
€ 0,00

Douchedeur

Douchedeur nodig om de doucheruimte netjes af te werken? De deur zorgt voor de toegang naar de douche en voorkomt tijdens het douchen dat het water door de rest van de badkamer zal spatten. Je hebt binnen de deuren de keuze uit bijvoorbeeld schuifdeuren en draaideuren, afhankelijk van de manier waarop je de rest van de badkamer wilt inrichten.


Stijlvolle douchedeur voor de badkamer

Vind je het belangrijk dat de douchedeur voor de badkamer er stijlvol uitziet? Bekijk bijvoorbeeld de modellen met de smalle profielen. Het zorgt ervoor dat de nadruk uit zal gaan naar het glas, eventueel in combinatie met de (regen)doucheset die je gebruikt. Het zijn de mooie elementen die heel nadrukkelijk naar voren komen, waarmee je zeker weet dat de douche in de badkamer een mooie toevoeging is op de rest van het sanitair.

Bekijk alle douchedeuren


Een schuif- of een draaideur

Twijfel je tussen de verschillende soorten douchedeuren die er beschikbaar zijn. Met een schuifdeur zorg je ervoor dat je die in een zijwaartse beweging open kunt doen. Dat geldt voor de enkele deur en de dubbele deuren, waarmee je voorkomt dat er ruimte naar voren toe nodig is.

Heb je meer ruimte in de douche of gaat het juist in de breedte om meer krapte? Dan is een douchedeur die open zal draaien waarschijnlijk een betere keuze. Daarmee voorkom je dat de deur naar links of naar rechts open gaat, omdat je die naar voren kunt halen om naar binnen te stappen.

 • TrisLine Leto douchecabine draaideur met zijwand
  TrisLine Leto douchecabine draaideur met zijwand
  € 587.00 € 587.00
  TrisLine Leto douchecabine draaideur met zijwand in diverse maten mat zwart industrieel frame / ruit motief links/rechts
 • TrisLine Orion draaideur voor nis
  TrisLine Orion draaideur voor nis
  € 305.00 € 327.00
  TrisLine Orion draaideur voor nis - diverse maten - anti-kalk behandeld veiligheidsglas chroom links/rechts
 • TrisLine Orion douchecabine draaideur met zijwand
  TrisLine Orion douchecabine draaideur met zijwand
  € 477.00 € 477.00
  TrisLine Orion douchecabine draaideur met zijwand mat zwart diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas links/rechts
 • TrisLine Clio softclose schuifdeur voor nis
  TrisLine Clio softclose schuifdeur voor nis
  € 502.00 € 502.00
  TrisLine Clio softclose schuifdeur voor nis - diverse maten - anti-kalk behandeld veiligheidsglas chroom links/rechts
 • TrisLine Next pendeldeur - douchedeur voor nis
  TrisLine Next pendeldeur - douchedeur voor nis
  € 557.00 € 557.00
  TrisLine Next pendeldeur - douchedeur voor nis diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas mat zwart links/rechts
 • TrisLine Next douchecabine inline draaideur met vast paneel
  TrisLine Next douchecabine inline draaideur
  € 649.00 € 649.00
  TrisLine Next douchecabine inline draaideur met vast paneel en zijwand diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas chroom links/rechts
 • TrisLine Next douchecabine draaideur met zijwand
  TrisLine Next douchecabine draaideur met zijwand
  € 574.00 € 574.00
  TrisLine Next douchecabine draaideur met zijwand MAT ZWART diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas links/rechts
 • TrisLine Next draaideur - douchedeur MAT ZWART voor nis
  TrisLine Next draaideur - douchedeur voor nis
  € 446.00 € 446.00
  TrisLine Next draaideur - douchedeur MAT ZWART voor nis diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas links/rechts

Uitgebreid assortiment

Je hebt binnen de glazen douchedeuren de keuze uit een aantal verschillende afwerkingen. Natuurlijk kun je gebruik maken van het heldere glas, net als van een aantal alternatieven. Ga je bijvoorbeeld voor mat melkglas of voor rookglas? Het geeft een andere uitstraling aan de doucheruimte en zorgt bovendien voor meer privacy.

En zoek je een douchedeur met zwarte profielen of gaat het je specifiek om een pendeldeur in een bepaalde stijl? Wij laten je met ons uitgebreide assortiment graag zien wat er allemaal beschikbaar is. Zo kies je voor een mooie douche schuifdeur of een van de andere modellen, altijd goed van kwaliteit.

Bekijk alle douchedeuren

Kom de douchedeur bekijken in de showroom

Wil je de douchedeuren het liefst zelf een keer komen bekijken, voordat je een keuze maakt? Dat kan, omdat we je daarvoor graag uitnodigen in onze showroom bij jou in de buurt. Kom de verschillende soorten glas bekijken en vergelijk bijvoorbeeld de schuif- en de pendeldeuren. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, ook als het gaat om de profielen die je voor de douchedeur wilt gebruiken.

Bekijk onze showrooms
ShowroomsStatische benaming