0162-513330
€ 0,00

Douchedeur zwart

Douchedeur in zwart gezocht? Een mooie en stijlvolle keuze, waarmee je zorgt voor een warme of heel stoere sfeer. Dus zoek je naar een frame of bijvoorbeeld het glas in zwart? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, als je de badkamer op een heel andere manier wilt inrichten.

De donkere kleur creëert een elegante en luxe uitstraling, zoals je die misschien kent van de betere hotels. Of van de stalen deuren die je in de woonkamer of voor de openslaande deuren kunt gebruiken. Wat jouw associatie daarmee ook is, in het zwart krijgt de badkamer veel meer uitstraling en zorg je voor een fijne ruimte om te gebruiken.

Uiteraard kun je de douchedeur bestellen met een zwart frame, net als met het glas in een donkere tint. Wij laten je de mogelijkheden zien, waarbij het belangrijk is om goed te letten op de afmetingen. Hoe hoog moet de deur zijn, wat is de breedte die je zoekt en hoe dik mogen de profielen zijn? Kijk goed naar deze maten of stel ons je vragen, als je er zelf niet helemaal uitkomt. We helpen je graag, om een zwarte douchedeur te vinden die volledig voldoet aan jouw wensen.


Mat zwarte frame: stoer en industrieel

Vind je het belangrijk om de badkamer er stoer en industrieel uit te laten zien? Dan is het mat zwart een betere keuze. De douchedeur zal er zwaarder en robuuster uit komen te zien, net als met de stalen deuren waar je elders in huis gebruik van kunt maken.

Bekijk alle zwarte douchedeuren

Opzoek naar een zwarte douchedeur?

Bekijk hieronder enkele producten uit het assortiment.

 • TrisLine Orion douchecabine draaideur met zijwand mat zwart
  TrisLine Orion douchecabine draaideur met zijwand
  € 477.00 € 477.00
  TrisLine Orion douchecabine draaideur met zijwand mat zwart diverse links/rechts
 • TrisLine Next douchecabine draaideur met zijwand mat zwart
  TrisLine Next douchecabine draaideur met zijwand
  € 574.00 € 574.00
  TrisLine Next douchecabine draaideur met zijwand mat zwart links/rechts
 • TrisLine Nilus II douchecabine schuifdeur met zijwand mat zwart
  TrisLine Nilus II douchecabine schuifdeur
  € 703.00 € 703.00
  TrisLine Nilus II douchecabine schuifdeur met zijwand mat zwart links/rechts
 • TrisLine Leto draaideur mat zwart
  TrisLine Leto draaideur
  € 401.00 € 401.00
  TrisLine Leto draaideur - douchedeur voor nis - 80cm 90cm en 100cm - mat zwart industrieel frame / profiel / ruit
 • TrisLine Next draaideur
  TrisLine Next draaideur
  € 446.00 € 446.00
  TrisLine Next draaideur - douchedeur MAT ZWART voor nis diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas links/rechts
 • TrisLine Orion draaideur voor nis
  TrisLine Orion draaideur voor nis
  € 351.00 € 351.00
  TrisLine Orion douche draaideur voor nis mat zwart links/rechts
 • TrisLine Next pendeldeur
  TrisLine Next pendeldeur
  € 557.00 € 557.00
  TrisLine Next pendeldeur - douchedeur voor nis diverse maten anti-kalk behandeld veiligheidsglas mat zwart links/rechts
 • TrisLine Leto draaideur
  TrisLine Leto draaideur
  80x150 cm
  € 501.00 € 477.00
  TrisLine Leto draaideur - douchedeur met vast paneel voor nis - 90cm 100cm 120cm 130cm 140cm 150cm 160cm - mat zwart industrieel frame / profiel / ruit

Zwart glas in de douchedeur

Je kunt het frame of profiel kiezen in zwart, net als het glas dat je wilt gebruiken voor de deur. In dat geval kies je bijvoorbeeld voor rookglas. Het maakt de glazen douchedeur zwart, waardoor dit bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van de rest van de badkamer. Het is een mooie keuze, waarmee je er bovendien voor zorgt dat je daar minder makkelijk doorheen kunt kijken.

Dus gebruik je de badkamer vaak met meerdere personen? Je kunt de inkijk in de douche voorkomen door de douchedeur in zwart te bestellen. Met het glas in zwart of een andere donkere tint is het een stuk minder makkelijk om daar doorheen te kijken. En kies je bovendien voor mat glas? Dan is de persoon in de douche helemaal niet meer herkenbaar, om je daarover geen moment zorgen te maken.

We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien, zowel online als bij ons in de showroom. Dus zoek je naar zwart glas voor de douchedeur of gaat het je vooral om het profiel en het frame? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij laten je zien wat er kan. En hoe dat bij jou in de badkamer voor een mooi geheel zorgt.

Bekijk alle zwarte douchedeuren

Douchedeur zwart kopen

Wil je de douchedeur in zwart kopen? Het is een mooie en stijlvolle keuze. Bekijk de modellen met een zwart frame of profiel, net als met het zwarte glas dat weer zorgt voor een heel andere uitstraling. Wij helpen je graag inspiratie op te doen. En bestel je de zwarte douchedeur meteen online? Wij gaan er voor je mee aan de slag, waarna je jouw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk onze showrooms

Geïnteresseerd in andere douchedeuren?

Klik de knop hieronder om onze andere soorten douchedeuren te bekijken

Bekijk douchedeuren
ShowroomsStatische benaming