0162-513330
€ 0,00

Betalen
Wij bieden u onderstaande betaalmogelijkheden:

iDeal betaling / Mister Cash
U kunt betalen binnen de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Na de betaling wordt de order direct in behandeling genomen en indien beschikbaar naar u verzonden. Voor Belgie kan ook gebruik gemaakt worden van een betaling middels Bancontact/Mister Cash.

Bankoverschrijving.
U kunt een bankoverschrijving naar ons verrichten. Omdat de order pas in behandeling wordt genomen na ontvangst van de betaling, zullen de artikelen pas na verwerking van de betaling aan u verstuurd kunnen worden.

Rembours.
Bij rembours dient u contant te betalen bij aflevering van de goederen. Indien uw order kleinere artikelen bevat kan dit alleen contant afgerekend worden. Indien uw order grotere en/of breekbare artikelen bevat dan kunt u zowel contant als via een betaalautomaat (pinnen aan de deur) betalen. In dat geval dient u betaalkaart het logo Maestro, VPay of PIN te bevatten.  Tijdens de bestelprocedure wordt aangegeven of u van een betaalautomaat gebruik kan maken. Bij aflevering in Belgie kan uitsluitend contant betaald worden.

De toeslag voor deze vorm van betalen is € 12,00. 

Contant bij afhalen goederen bij Q1Sanitair.
Indien u de goederen afhaalt kunt u desgewenst betalen bij de afhaallocatie. Bij ons magazijn in Nieuwkuijk is alleen contante/cash betaling mogelijk (geen pin faciliteit) en bij onze winkels is alleen pinnen mogelijk (geen kas).

Betaling bij producten met een levertijd.
Een aantal artikelen in ons assortiment worden speciaal bij de fabrikant besteld en hebben een levertijd langer dan één week . In dat geval hoeft u de order pas te betalen op het moment dat wij het artikel naar u versturen (u bent niet verplicht een aanbetaling te doen).

Prijzen.
De getoonde prijzen zijn altijd inclusief BTW van het betreffende land van levering (Nederland of Belgie). Indien aflevering plaatsvind in Belgie en u beschikt over een Belgisch BTW nummer kunnen we, indien gewenst, de order zonder btw aan u factureren. U kunt dit aangeven tijdens het plaatsen van de bestelling.

Bankgevevens Q1Sanitair
ten name van Q1 Sanitair BV  te Nieuwkuijk.

IBAN No. NL03ABNA0520192494U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers

ShowroomsStatische benaming