0162-513330
€ 0,00

Zwarte douchekraan

Zwarte douchekraan kopen? Het is misschien wel de mooiste keuze in de badkamer. In het zwart creëer je een stoere, robuuste en bijvoorbeeld heel industriële uitstraling. Je kiest voor luxe en voor een fijne warme sfeer, vooral in combinatie met een zwarte douchewand en andere accessoires die daar in donkere tinten goed bij passen.

Uiteraard kun je de douchekraan in zwart bestellen in allerlei soorten en varianten. Dus ben je op zoek naar een inbouw douchekraan, gaat het je om een opbouwset of om een combinatie met een regendouche? Wij helpen je inspiratie op te doen, met het uitgebreide assortiment zwarte kranen voor de douche.

Bekijk de verschillende soorten en modellen, bijvoorbeeld als je zoekt naar de combinatie van een handdouche en een hoofddouche. De twee zorgen ervoor dat je de douche altijd kunt gebruiken zoals je wilt, natuurlijk in een mooie zwarte kleur. Met een knop op de douchekraan wissel je eenvoudig tussen de twee koppen.


Voor inbouw en opbouw

Zoek je een inbouw douchekraan in zwart of wil je de kraan aan de andere kant juist opbouwen? Voor inbouw en opbouw, je hebt de keuze uit diverse modellen waar je op een mooie manier gebruik van kunt maken.

De inbouw kranen voor de douche zijn er in verschillende soorten. Wil je de regendouche inbouwen en het geheel zo minimalistisch mogelijk maken? Met alleen twee draaiknoppen en bijvoorbeeld de douchekop uit de wand of uit het plafond creëer je een bijzonder stijlvol geheel. Het is een mooie oplossing, waarmee je bovendien wat extra ruimte wint in een kleinere douchecabine of -ruimte.

En zoek je aan de andere kant een manier om goedkoop gebruik te maken van een zwarte douchekraan? Met een oplossing voor opbouw hoef je weinig kosten te maken, bijvoorbeeld als je de huidige badkamer wilt veranderen. Het is niet nodig om te hakken of te breken, omdat je de huidige kraan gewoon kunt vervangen door het zwarte model.

Let op: ga je de huidige douchekraan vervangen door een zwarte? Let goed op de hartmaat van de oude kraan. Bestel de douchekraan in zwart in dezelfde maat, om die er weer netjes op aan te kunnen sluiten.


Opzoek naar een zwarte douchekraan?

Bekijk hieronder ons assortiment.

 • Alesso Shower 1030 Cooltouch douchekraan mat zwart
  Alesso Shower 1030 Cooltouch douchekraan
  € 161.00 € 148.00
  Alesso Shower 1030 Cooltouch douchekraan thermostatisch met koppelingen Cooltouch HOH=15cm mat zwart
 • Alesso Rain 1000 regendouche systeem mat zwart
  Alesso Rain 1000 regendouche systeem
  € 364.00 € 375.00
  Alesso Rain 1000 regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche en handdouche
 • Wolfsburg Gero regendouche systeem
  Wolfsburg Gero regendouche systeem
  € 374.00 € 385.00
  Wolfsburg Gero regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche en handdouche
 • Wolfsburg Quadrat regendouche systeem vierkant mat zwart
  Wolfsburg Quadrat regendouche systeem
  € 427.00 € 440.00
  Wolfsburg Quadrat regendoucheset vierkant mat zwart met thermostatische douchekraan met hoofddouche en handdouche
 • Wolfsburg Ivan regendouche inbouw systeem mat zwart
  Wolfsburg Ivan regendouche inbouw systeem
  € 599.00 € 617.00
  Wolfsburg Ivan inbouw regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche en handdouche naar keuze
 • Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem mat zwart
  Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem
  € 659.00 € 679.00
  Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem vierkant mat zwart met thermostatische inbouwdeel met hoofdouche naar keuze (22,25 of 30cm) met handdouche
 • Wolfsburg Ivan badkraan set met inbouw systeem
  Wolfsburg Ivan badkraan set met inbouw systeem
  € 641.00 € 660.00
  Wolfsburg Ivan inbouw BADKRAAN set mat zwart met thermostatisch inbouwdeel met baduitloop en handdouche naar keuze
 • TrisLine Denver douchepaneel douchekolom
  TrisLine Denver douchepaneel douchekolom
  € 665.50 € 536.00
  TrisLine Denver douchepaneel douchekolom thermostatisch RVS MAT ZWART / CHROOM met waterval en hoofddouche en 6 jets en handdouche

Douchekraan in mat zwart

Ga je voor een stoere en robuuste look in mat zwart? Je hebt keuze uit een breed assortiment. Bekijk online de verschillende mogelijkheden of kom naar onze showroom, waar we je graag de verschillen laten zien. Ontdek op die manier wat bij jou in de badkamer de mooiste keuze zal zijn.

Tip: het zwart van de douchekraan is extra gevoelig voor kalkaanslag. Maak de douche na iedere keer dat je die gebruikt goed schoon. Neem de kraan en de rest van de zwarte delen af met een doekje en gebruik bijvoorbeeld een antikalk-spray. Je voorkomt op die manier witte aanslag, die na verloop van tijd steeds lastiger te verwijderen zal zijn.


Zwarte douchekraan kopen

Wil je een zwarte douchekraan kopen? Je heb de keuze uit een breed assortiment. En ga je voor een inbouw- of een opbouwmodel? Bekijk wat er mogelijk is bij jou in de badkamer. En bekijk bijvoorbeeld de grootte van de regendouche of de toevoeging van een handdouche. We helpen je online graag inspiratie op te doen met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Je kiest op die manier voor een douche waar je fijn gebruik van kunt maken, die er in de rest van de badkamer bovendien heel stijlvol uitziet.

We hebben de meeste douchekranen in zwart gewoon voor je op voorraad, net als de modellen in chroom, RVS en andere materialen en kleuren. Bestel de kranen meteen online of kom naar onze showroom, waar we je die natuurlijk graag laten zien. En heb je vragen over het materiaal, de kleur of zoek je een specifieke toepassing? Stel ons je vragen, dan vertellen we je graag meer over zowel de zwarte douchekraan als de rest van ons assortiment.

Bekijk onze showrooms

Geïnteresseerd in andere douchekranen?

Klik de knop hieronder om onze andere soorten douchekranen te bekijken

Bekijk douchekranen
ShowroomsStatische benaming