0162-513330
€ 0,00

Zwarte doucheset

Zwarte doucheset kopen? De mooiste keuze in de badkamer, waarmee je kiest voor een complete set die je makkelijk kunt plaatsen. Dus zoek je een douchekraan, handdouche en een regendouche in één? En in mooi mat zwart of een andere stoere tint? Ontdek ons uitgebreide assortiment, met de zwarte douches die je als een complete set kunt gebruiken.

Het zwart past goed bij andere donkere elementen in de badkamer en het sanitair. Dus gebruik je al een zwarte wastafelkraan, heb je een zwarte douchecabine of gebruik je bijvoorbeeld zwarte tegels op de vloer? Met deze douchesets zorg je voor de mooiste match. En is het juist het eerste donkere element in de badkamer? De kans is groot dat je ook de rest er binnenkort op aan zal passen, voor een luxe ervaring en stijlvolle keuze om iedere dag van te genieten.


Complete doucheset in zwart

Wil je de complete doucheset in zwart bestellen? Het gaat om meerdere onderdelen, die er in bijvoorbeeld de mat zwarte tint voor zorgen dat ze goed passen binnen een industrieel of stoer sanitair. We zetten de belangrijke onderdelen voor je op een rij:

En zoek je een zwarte doucheset voor inbouw? Er is sprake van de bovenstaande drie onderdelen, terwijl je de leidingen in de muur kunt wegwerken. Het creëert een mooie luxe uitstraling, waarbij het net zal lijken of het water rechtstreeks uit de muur of zelfs uit het plafond komt.

Uiteraard kun je ook gewoon gebruik maken van de sets voor opbouw. De zwarte doucheset ziet er prachtig uit en is op die manier een verrijking voor de rest van de badkamer. Dus bekijk online de diverse beschikbare modellen, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.


Opzoek naar een zwarte doucheset?

Bekijk hieronder ons assortiment.

 • Alesso Rain 1000 regendouche systeem mat zwart
  Alesso Rain 1000 regendouche systeem
  € 364.00 € 364.00
  Alesso Rain 1000 regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche en handdouche
 • Wolfsburg Gero regendouche systeem
  Wolfsburg Gero regendouche systeem
  € 374.00 € 374.00
  Wolfsburg Gero regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche en handdouche
 • Wolfsburg Quadrat regendouche systeem vierkant mat zwart
  Wolfsburg Quadrat regendouche systeem
  € 427.00 € 427.00
  Wolfsburg Quadrat regendoucheset vierkant mat zwart met thermostatische douchekraan met hoofddouche en handdouche
 • Wolfsburg Ivan regendouche inbouw systeem mat zwart
  Wolfsburg Ivan regendouche inbouw systeem
  € 599.00 € 599.00
  Wolfsburg Ivan inbouw regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche en handdouche naar keuze
 • Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem mat zwart
  Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem
  € 659.00 € 659.00
  Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem vierkant mat zwart met thermostatische inbouwdeel met hoofdouche naar keuze (22,25 of 30cm) met handdouche
 • Wolfsburg Ivan badkraan set met inbouw systeem
  Wolfsburg Ivan badkraan set met inbouw systeem
  € 641.00 € 641.00
  Wolfsburg Ivan inbouw BADKRAAN set mat zwart met thermostatisch inbouwdeel met baduitloop en handdouche naar keuze
 • TrisLine Denver douchepaneel douchekolom
  TrisLine Denver douchepaneel douchekolom
  € 665.50 € 520.00
  TrisLine Denver douchepaneel douchekolom thermostatisch RVS MAT ZWART / CHROOM met waterval en hoofddouche en 6 jets en handdouche

Mat zwart: stoere uitstraling

De zwarte doucheset is er bijvoorbeeld met een matte uitstraling. Het grote voordeel daarvan is dat de complete set meteen een stuk stoerder zal ogen. Je houdt het makkelijk mooi en netjes, terwijl je er bijvoorbeeld ook andere delen in de badkamer en het sanitair op af kunt stemmen.

Dus combineert je de doucheset in zwart bijvoorbeeld met een zwart profiel voor de douchewand of een complete douchecabine met zwarte delen? Je zal merken dat de verschillende onderdelen mooi op elkaar aansluiten, voor een stijlvol en luxe geheel.


Zwarte doucheset kopen

Wil je een zwarte doucheset kopen? Je kunt die eenvoudig online bestellen. We hebben de douchesets in de meeste gevallen op voorraad, dus gaan daar meteen voor je mee aan de slag. Zo heb jij de doucheset in zwart snel in huis, om binnenkort heel stijlvol en luxe onder de douche te stappen.

Bekijk onze showrooms

Geïnteresseerd in een andere doucheset?

Klik de knop hieronder om onze andere soorten douchesetten te bekijken

Bekijk douchesetten
ShowroomsStatische benaming