0162-513330
€ 0,00

Regendouche zwart

Regendouche in zwart kopen? De mooiste keuze, die bovendien zorgt voor een heerlijk luxe ervaring in de badkamer. Geniet van de brede uitloop van het water, bijvoorbeeld om even bij te komen na een lange dag werken of gewoon als je daar even aan toe bent. In zwart is het bovendien een prachtige verschijning, die mooi kleurt bij de andere donkere elementen in de badkamer en de rest van het sanitair.

Zoek je naar een warme en fijne sfeer? Wil je de badkamer stoer inrichten of gaat het je om een industriële look? In al die gevallen is een zwarte regendouche de juiste keuze. Het garandeert een geweldige sfeer, zoals je die bijvoorbeeld ervaart in een luxe hotel.

Bovendien heb je de keuze uit diverse modellen, zowel voor inbouw als opbouw. En zoek je een grote regendouche die tegelijkertijd waterbesparend werkt? Zelfs dat is mogelijk, ook als je voorkeur uitgaat naar het zwart. Dus bekijk de modellen in mat zwart, waarbij we je graag uitleggen hoe je voorkomt dat je daarmee onnodig veel water verbruikt.


Inbouw of opbouw

De regendouches in zwart zijn er zowel voor inbouw als voor opbouw:

Let er bij de keuze voor een nieuwe regendouche op dat je de hartmaat van de kraan in de gaten houdt als je ook die vervangt. Er bestaan twee maten, dus kijk goed naar wat je nu hebt zitten of hoe je de aansluitingen laat maken. Zo weet je zeker dat je de douchekraan voor de regendouche daar goed op kunt aansluiten.


Opzoek naar een zwarte Regendouche?

Bekijk hieronder ons assortiment.

 • Alesso Rain 1000 regendouche systeem mat zwart
  Alesso Rain 1000 regendouche systeem
  € 364.00 € 364.00
  Alesso Rain 1000 regendouche systeem mat zwart met thermostatische douchekraan met hoofddouche naar keuze (22, 25 of 30cm) met handdouche naar keuze
 • Wolfsburg Gero regendouche systeem
  Wolfsburg Gero regendouche systeem
  € 374.00 € 374.00
  Wolfsburg Gero regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche (20 t/m 30 cm)en handdouche naar keuze
 • Wolfsburg Quadrat regendouche systeem vierkant mat zwart
  Wolfsburg Quadrat regendouche systeem
  € 427.00 € 427.00
  Wolfsburg Quadrat regendouche systeem vierkant mat zwart met thermostatische douchekraan met hoofddouche naar keuze (20 of 25cm) met handdouche
 • Wolfsburg Ivan regendouche inbouw systeem mat zwart
  Wolfsburg Ivan regendouche inbouw systeem
  € 599.00 € 599.00
  Wolfsburg Ivan inbouw regendoucheset mat zwart met thermostatische douchekraan, hoofddouche en handdouche naar keuze
 • Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem mat zwart
  Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem
  € 659.00 € 659.00
  Wolfsburg Quadrat regendouche inbouw systeem vierkant mat zwart met thermostatische inbouwdeel met hoofdouche naar keuze (22,25 of 30cm) met handdouche
 • TrisLine Denver douchepaneel douchekolom
  TrisLine Denver douchepaneel douchekolom
  € 665.50 € 520.00
  TrisLine Denver douchepaneel douchekolom thermostatisch RVS MAT ZWART / CHROOM met waterval en hoofddouche en 6 jets en handdouche

Groot en waterbesparend

Zoek je een zwarte regendouche die lekker groot is? Het is heerlijk thuiskomen na een lange dag werken of lekker opstaan om de dag fris te beginnen. Met een grote douchekop ervaar je veel water, om jezelf even te verwennen en het gevoel te ervaren dat je in een luxe hotel verblijft.

Tegelijkertijd is het belangrijk om niet te veel water te verspillen, ook niet als je gebruik wilt maken van een regendouche. Gelukkig zijn er waterbesparende modellen beschikbaar. Ze beperken de hoeveelheid water die er wordt gebruikt. Ondertussen kun je toch rekenen op een (zeer) brede uitloop, met tal van straaltjes die ervoor zorgen dat jij heel fijn onder de douche kunt staan.

Bekijk de verschillende beschikbare modellen, als je zoekt naar een grote regendouche in zwart. Wij laten je zien wat er mogelijk is en helpen je graag inspiratie op te doen als je het belangrijk vindt om water te besparen.


Regendouche zwart kopen

Wil je een regendouche in zwart kopen? Wij laten je zien waar je de keuze uit hebt. Bekijk de verschillende modellen, die je online kunt bestellen of bij ons in de showroom kunt komen bekijken. We laten je zien wat er mogelijk is en hoe je daarmee zorgt voor een stoere sfeer in de badkamer.

Dus heb je de douchewand, de douchekraan en andere delen al in zwart? Of ben je van plan om de badkamer en het sanitair helemaal aan te pakken? Een zwarte regendouche is dan een geweldige keuze. Bekijk ons uitgebreide assortiment, waarmee je zeker weet dat je een mooie en stoere keuze maakt.

Bekijk onze showrooms

Geïnteresseerd in een andere doucheset?

Klik de knop hieronder om onze andere soorten douchesetten te bekijken

Bekijk douchesetten
ShowroomsStatische benaming