0162-513330
€ 0,00

Zwarte wasbak

Zwarte wasbak bestellen? Een mooie, stoere en bijvoorbeeld industriële keuze voor in de badkamer. Creëer een warme sfeer, zorg voor een opvallend element of combineer meerdere zwarte onderdelen voor een strak geheel met een unieke uitstraling.

Hoe je het zwart in de badkamer of het toilet ook gebruikt, de kleur wint snel aan populariteit. Het zorgt voor een heel andere sfeer, ten opzichte van het wit waar we aan gewend zijn geraakt. En combineer je het zwart bijvoorbeeld met (donker) hout? Het is pure warmte die de materialen uitstralen, waardoor het een feestje wordt om de badkamer te gebruiken.


Wasbak in zwart

Met een wasbak in zwart creëer je eenvoudig een luxe badkamer, zoals je die in de mooiste hotels vindt. En gebruik je ook een zwarte wasbak in het toilet? Het vormt een eenheid, waarbij de stoere en industriële uitstraling zorgt voor een mooie verschijning.

De zwarte wasbak in de badkamer is er in verschillende soorten en stijlen. Zoek je naar een wasbak of een waskom? Zoek je een grote zwarte wasbak of juist een kleiner model? Wil je daar een zwarte kraan bij bestellen of juist zorgen voor een opvallend contrast? Het zijn belangrijke vragen, waarmee je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Natuurlijk helpen we je graag de badkamer vorm te geven en samen te stellen. Dus ga je voor een wasbak in zwart en heb je bijvoorbeeld al een zwarte douche? Of is dit het eerste element waarvoor je een donkere kleur kiest? We helpen je online inspiratie op te doen en kunnen je de zwarte delen in de showroom natuurlijk goed laten zien.

Bekijk alle zwarte wasbakken

Opzoek naar een zwarte wasbak?

Bekijk hieronder enkele producten uit het assortiment.

 • Bellanti Amelia wastafel 100x46
  Bellanti Amelia wastafel
  € 544.50 € 455.00
  Bellanti Amelia wastafel 100x46 cm met overloop met 2 kraangaten mat zwart keramiek
 • ABellanti Square fontein natuursteen 40x22cm
  Bellanti Square fontein natuursteen
  € 302.50 € 177.00
  Bellanti Square fontein natuursteen 40x22cm blue stone kraangat rechts
 • Bellanti Amelia dubbele wastafel 120x46 cm
  Bellanti Amelia dubbele wastafel
  € 665.50 € 587.00
  Bellanti Amelia dubbele wastafel 120x46 cm met overloop met 2 kraangaten mat zwart keramiek
 • Bellanti Glass wastafel glas
  Bellanti Glass wastafel glas
  € 363.00 € 263.00
  Bellanti Glass wastafel glas zwart zonder overloop 61x46x12 t.b.v. meubel 60cm
 • Bellanti Square Stone wastafel
  Bellanti Square Stone wastafel
  € 968.00 € 632.00
  Bellanti Square Stone wastafel t.b.v.meubel 80x36x5cm natuursteen blue stone met kraangat zonder overloop
 • Bellanti Ciro wastafelblad
  Bellanti Ciro wastafelblad
  € 484.00 € 382.00
  Bellanti Ciro wastafelblad t.b.v.meubel 80xx46x2cm natuursteen blad graniet met keramische wastafel met kraangat met overloop
 • Bellanti Square wastafel
  Bellanti Square wastafel
  € 1089.00 € 802.00
  Bellanti Square wastafel t.b.v.meubel 100x46x5cm natuursteen blue stone 2 kraangaten zonder overloop.
 • Bellanti Square wastafel
  Bellanti Square wastafel
  € 1089.00 € 802.00
  Bellanti Square wastafel t.b.v.meubel 100x36x5cm natuursteen blue stone met 1 kraangat zonder overloop

Stoere en industriële keuze

Benieuwd hoe je met de zwarte wasbak en andere donkere delen zorgt voor een bijzondere en unieke sfeer? Je kunt er meerdere kanten mee op:

 • Stoere badkamer
  Mag de badkamer wel wat ruiger? Gebruik je ruwe materialen, zoals (niet-geschaafd) hout en bijvoorbeeld natuursteen? Een zwarte kleur staat er uitstekend bij. De wasbak krijgt een stoere uitstraling, waarmee je een heel duidelijk statement maakt.
 • Industriële look
  Ga je voor een industriële look in het sanitair? Gebruik naast het zwart voor de wasbak bijvoorbeeld RVS en andere ijzersoorten. Houd het rauw en robuust, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de matte modellen die er beschikbaar zijn.

En gebruik je het zwart voor de wasbak ten opzichte van wit of andere lichte kleuren bij jou in de badkamer? Je creëert een opvallend contrast, waardoor de wasbak of de waskom nog veel meer op zal vallen. Trek de aandacht en zorg ervoor dat je daar omheen voldoende ruimte hebt. Zo wordt de plek om je te wassen een bijzondere, zelfs als je daar eigenlijk geen extra vierkante meters voor over hebt.

Bekijk alle zwarte wasbakken

Zwarte wasbak kopen

Wil je een zwarte wasbak kopen? De wasbakken en waskommen zijn er in verschillende materialen en natuurlijk in allerlei uitvoeren. Dus zoek je een bak met daarin al één of meerdere kraangaten? Of wil je de waskom gebruiken met een vrijstaande kraan of zelfs een kraan uit de muur? Ook die kun je er in zwart bij bestellen, net als in RVS en andere stoere materialen. Of gewoon in chroom, voor een meer luxe en chique uitstraling bij jou in de badkamer. Jij bepaalt, omdat je de keuze hebt uit een breed assortiment.

Je kunt online de zwarte wasbak kopen, die we je daarnaast graag laten zien bij ons in de showroom. Dus ben je benieuwd hoe de donkere kleur zorgt voor een warme en fijne sfeer? Of hoe je daarmee een stoere look in het sanitair kunt creëren? Kom het zelf ervaren of bekijk online welke verschillende mogelijkheden je hebt. We hebben de meeste zwarte wasbakken en waskommen gewoon voor je op voorraad. Dus bestel je die online? Wij gaan ermee aan de slag, waarna je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk onze showrooms

Geïnteresseerd in andere wastafels?

Klik de knop hieronder om onze andere soorten wastafels te bekijken

Bekijk wastafels
ShowroomsStatische benaming