0162-513330
€ 0,00
Product uitgelicht Dualflow waterontharder

Waarom jij voor een Dualflow waterontharder moet gaan

Een onmisbaar onderdeel voor thuis. Zacht water, zonder kalk, zorgt voor minder schoonmaken van uw badkamer. Geen kalk op uw (zwarte) kranen, op uw glas van uw doucheruimte, of eenvoudig onderhouden van uw wastafel. Naast het gebruik voor de badkamer kent een waterontharder ook vele voordelen voor het drinkwater of het gebruik van uw wasmachine.Hoe werkt een waterontharder?
De tweecilinders in een Dualflow -waterontharder zijn gevuld met miljoenen microscopisch kleine harsparels. Elke kraal heeft een negatieve lading, terwijl calcium en magnesium positieve ladingen in water dragen. Dit betekent dat, wanneer het calcium en magnesium door de harsparels gaan, ze tot elkaar worden aangetrokken. Het enige dat de waterontharder verlaat is puur, onthard water, terwijl de mineralen in de korrels achterblijven.

Natrium uit het blokzout maakt de uitwisseling compleet. Het regeneratieproces maakt gebruik van natrium om de minerale opbouw van de hars los te maken. Natrium heeft een lading die sterk genoeg is om calcium en magnesium weg te nemen, maar niet genoeg om zich aan de hars zelf te hechten. Het blokzout wordt opgelost en de pekeloplossing wordt gebruikt om de harstanks te regenereren (reinigen). Deze pekel levert ook het natrium dat nodig is om het uitwisselingsproces tijdens het ontharden te voltooien.

Eenmaal verwijderd, worden calcium en magnesium onschadelijk door de afvoer gespoeld. De Dualflow™-waterontharder heeft een meter erin die beoordeelt wanneer er moet worden geregenereerd, wat betekent dat er geen waterverspilling is, hij werkt tegen de meest efficiënte kosten en er komt nooit hard water in uw systeem.

Zeer compact model
U kunt door zijn compacte maat van 49x46x21 cm plaatsen in bijvoorbeeld uw meterkast, of plaatsen in een ruimte dicht bij uw waterleiding. Mocht de waterontharder in uw situatie toch niet te plaatsen zijn dan kan deze altijd probleemloos retour sturen, dat garanderen wij. ( mits niet gemonteerd geweest. )

Duurzaamheid
De dualflow werkt voor de ontharding volledig mechanisch. Hij maakt gebruik van de waterdruk (die gewoon gratis en voor niets beschikbaar is in uw leidingen) en zoutblokken om alle processen uit te voeren die nodig zijn voor kalkvrij water. Daarvoor is geen enkele elektronische component opgenomen in de Dualflow . Er is dus nauwelijks kan op storingen.

KIWA Keurmerk
KIWA is een certificerende instantie die de kwaliteit van producten, diensten en systemen beoordeelt. Het waarborgt dat de watersystemen voldoen aan hun zware eisen, en dat is wel zo fijn, voor uw drinkwater.

Voordelen van deze waterontharder:

- Beter voor uw huid en gezondheid.
- Beter voor uw haar
- Het eenvoudig maken van schoonmaken van uw badkamer
- U heeft minder wasmiddel of shampoo nodig
- U heeft geen antikalk middelen meer nodig
- Mechanisch, geen electronische elementen
- Uw apparatuur gaat langer mee
- Beter voor het mileu 
- Heeft een Kiwa keurmerk

BEKIJK DE DUAFLOW WATERONTHARDER HIER


Wilt u meer informatie over deze waterontharder?

Bent u net zo enthousiast als wij over de Duaflow waterontharder? Kom dan naar een van onze showrooms waar we u graag meer informatie geven.

Lees ook onze andere blogs
Zo stel jij de perfecte badkamer samen. Trends en badkamerrenovatie
Het creëren van de perfecte badkamer is een spannend project dat je huis transformeert!
Product uitgelicht Bellanti verticale spiegel
De Bellanti verticale spiegels zijn de perfecte luxe afwerking voor elke maat badkamer
Nieuwe Bellanti meubelkleur Marmer Wit
Een prachtige nieuwe onderbouwkast met marmer structuur.
Product uitgelicht Bellanti Camilla
De Bellanti Camilla badkamerspiegel is een absolute blikvanger in elke badkamer.
Product uitgelicht Keralux Lavant
Ken jij het randloze Keralux Lavant wandcloset al?
7 tips voor een opgeruimde badkamer of toilet
In deze blog geven we je 7 tips voor een opgeruimde badkamer.
  1. 1
  2.  2
  3.  3
  4.  4
  5.  >
  6.  >>


U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers

ShowroomsStatische benaming