0162-513330
€ 0,00
7 tips voor een opgeruimde badkamer of toilet

7 tips voor een opgeruimde badkamer

Ben je bezig met een nieuwe badkamer of de oude badkamer aan het renoveren? Zorg dat je altijd voldoende opbergruimte hebt voor je spullen. Het laatste wat je wilt is dat er door de badkamer losse spullen slingeren als handdoeken, kleding, douchegels noem maar op. In deze blog geven we je 7 tips hoe je meer opbergruimte kunt creëren voor een opgeruimde look in je (nieuwe) badkamer.

1. Neem een badkamermeubel met laden
Het badkamermeubel is msschien wel het belangrijkste onderdeel in de badkamer. Je maakt er dagelijks veel gebruik van dus moet praktisch ingericht zijn. Het meubel gebruik je om alle spullen netjes uit het zicht op te bergen. Ook is je sifon en leidingwerk uit het zicht. Hierdoor behoud je een opgeruimde en minimalistische afwerking.

Met de Bellanti meubellijn heb je 10.000 verschillende combinaties, hierdoor kan het moeilijk zijn om een keus te maken. Via de keuzehulp helpen we u graag met het maken van de perfecte combinatie. Beantwoord de vragen in de opeenvolgende stappen en kies daarbij het meubel uit die het best bij u past.2. Plaats een bijpassende (halfhoge) kast
Bij elke Bellanti kleur is een bijpassende (halfhoge) kast leverbaar. In deze kasten heb je voldoende ruimte om al je handdoeken en voorraaden in op te slaan. Hierdoor staat het uit het zicht en kun je het pakken wanneer je iets nodig hebt. Door de strakke afwerking van deze Bellanti kasten gaan ze volledig op in het design van de badkamer.


3. Overweeg een spiegelkast
De meeste mensen kiezen voor een spiegel met LED verlichting boven hun badkamermeubel. Maar wist je dat een spiegelkast nog praktischer is dan een spiegel. Je hebt dezelfde voordelen als een normale spiegel en je kunt er zelfs nog kleine spulletjes in opslaan ook. Denk aan producten als gezichtsverzoring, tandenborstels en nog veel meer. Een aantal modellen van de Bellanti serie zijn afgewerkt met spiegels aan de binnenzijde. Ook zijn alle Bellanti spiegelkasten te monteren met een stopcontact aan de binnenkant.

4. Plaats inbouwnissen
Een inbouwnis is ideaal om douchegels en andere spullen in neer te zetten. Hierdoor hoef je dit niet op de grond neer te zetten. Ook heb je alles binnen handbereik. De inbouw nis van Trisline bestaat uit één geheel. De Rvs inbouwnis is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal wat uitermate geschikt is voor de natte ruimtes. Inbouwnissen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleur van afwerking. De inbouwnis is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige PVD-coating. In onze andere blog lees je meer over de TrisLine inbouwnissen.5. Neem een designradiatoren voor je handdoeken
Je natte handdoek in de wasmand gooien kan vervelend zijn, denk bijvoorbeeld aan nare geurtjes. Daarom kun je beter eerst je handdoek laten opdrogen voordat je deze in de was (mand) doet. Met de designradiatoren van Enix en Radix kun je deze in stijl laten opdrogen. Ook kun je de handdoeken hier standaard aan ophangen. Zo heb je altijd een fijne warme handdoek. Indien een radiator maar 2 handdoekbeugels heeft kan deze eventueel uitgebreid worden.

6. Kies de juiste accessoires
Veel mensen vergeten bij een nieuwe badkamer de accessoires. Ze leggen de handdoek op het meubel neer en plaatsen daar ook het zeeppompje. Met de juiste accessoires kun je zoveel mogelijk opbergen. Denk bijvoorbeeld aan een zeeppompje aan de muur of een handdoekhaak voor de radiator. Eventueel kun je ook de handdoeken over de radiator leggen indien deze aanwezig is.

7. Neem een fonteinonderbouwkast in het toilet
In een fonteinonderbouwkast kun je meer kwijt dan je denkt. Je kunt je sifon netjes wegwerken en je reserve closetrollen berg je hier netjes in op uit het zicht.


Wil je nog meer tips voor de badkamer?

Wil je nog meer tips voor de badkamer of benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar een van onze showrooms waar deze te bewonderen zijn. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Lees ook onze andere blogs
Product uitgelicht Wolfsburg Tilo
De Wolfsburg Tilo regendouche set is de basiset voor jouw nieuwe badkamer!
Zo stel jij de perfecte badkamer samen. Trends en badkamerrenovatie
Het creëren van de perfecte badkamer is een spannend project dat je huis transformeert!
Product uitgelicht Bellanti verticale spiegel
De Bellanti verticale spiegels zijn de perfecte luxe afwerking voor elke maat badkamer
Nieuwe Bellanti meubelkleur Marmer Wit
Een prachtige nieuwe onderbouwkast met marmer structuur.
Product uitgelicht Bellanti Camilla
De Bellanti Camilla badkamerspiegel is een absolute blikvanger in elke badkamer.
Product uitgelicht Keralux Lavant
Ken jij het randloze Keralux Lavant wandcloset al?
  1. 1
  2.  2
  3.  3
  4.  4
  5.  >
  6.  >>


U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers

ShowroomsStatische benaming