0162-513330
€ 0,00
Zo stel jij de perfecte badkamer samen. Trends en badkamerrenovatie

Het creëren van de perfecte badkamer is een spannend project dat je huis transformeert tot een oase van ontspanning en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een volledige badkamerrenovatie of gewoon een kleine make-over, bij Q1 Sanitair hebben we alles wat je nodig hebt om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken. In deze blog nemen we je mee door enkele handige tips en de nieuwste trends van dit jaar om jouw perfecte badkamer samen te stellen.

Ontdek onze uitgebreide merkencollectie

Bij Q1 Sanitair zijn we trots op ons brede assortiment aan topmerken. Van de tijdloze elegantie badmeubels van Bellanti tot de moderniteit van de Wolfsburg kranen, we hebben voor elk wat wils. Laat je inspireren door de diverse stijlen en ontwerpen die onze merken te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, industriële, minimalistische of juist uitstraling, onze merkencollectie heeft het allemaal.



De trends van dit jaar: Laat je inspireren

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van badkamerdesign? We hebben de meest opvallende trends van dit jaar voor je op een rijtje gezet. Denk aan:

  • Natuurlijke elementen: Breng de natuur naar binnen met natuurlijke materialen zoals hout, marmer en planten. Dit zorgt voor een rustgevende sfeer in de badkamer.

  • Zwart-wit contrasten: Creëer een moderne en stijlvolle badkamer door te spelen met zwart-wittelementen. Dit kan bijvoorbeeld in tegels, accessoires of sanitair.

  • Slimme technologie: Maak jouw badkamer slim met geavanceerde technologische snufjes, zoals slimme verlichting, spiegels met ingebouwde verlichting en spiegelverwarming.

  • Minimalistisch design: Less is more. Kies voor strakke lijnen en een opgeruimde uitstraling voor een tijdloze en moderne badkamer.



Duurzaamheid

Bij Q1 Sanitair vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom bieden we verschillende milieuvriendelijke opties aan voor jouw badkamer. Denk aan waterbesparende kranen en douchekoppen. Zo kun je niet alleen genieten van jouw droombadkamer, maar ook een steentje bijdragen aan een groenere wereld.

Budgetvriendelijke opties

Een prachtige badkamer hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Bij Q1 Sanitair hebben we een ruim aanbod aan betaalbare opties die passen binnen jouw budget. Ontdek onze selectie van hoogwaardige producten en inspirerende ontwerpen die je badkamerdromen binnen handbereik brengen.


Creëer de juiste sfeer

Een badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte. Het is ook een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Maak gebruik van zachte kleuren, geurkaarsen en accessoires om een spa-achtige sfeer te creëren. Met de juiste inrichting kun je jouw badkamer omtoveren tot een persoonlijk toevluchtsoord waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.


Praktische oplossingen

Naast het esthetische aspect is functionaliteit essentieel in een badkamer. Denk na over slimme opslagmogelijkheden, zoals wandplanken en ladekasten, om ruimte te besparen en een opgeruimde uitstraling te behouden. Goede verlichting is ook van cruciaal belang, vooral bij het scheren, opmaken of gewoon ontspannen in bad. Overweeg verschillende lichtbronnen en dimmers voor een veelzijdige sfeer.


Jouw perfecte badkamer begint bij Q1 Sanitair

Bij Q1 Sanitair begrijpen we dat het samenstellen van de perfecte badkamer een persoonlijke en opwindende ervaring is. Onze uitgebreide merkencollectie, de nieuwste trends, duurzame opties en budgetvriendelijke keuzes bieden voor elk wat wils. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van jouw droombadkamer. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen om de badkamer van jouw dromen werkelijkheid te maken!


Klik hier om een afspraak in te plannen!

Lees ook onze andere blogs
Product uitgelicht Wolfsburg Tilo
De Wolfsburg Tilo regendouche set is de basiset voor jouw nieuwe badkamer!
Product uitgelicht Bellanti verticale spiegel
De Bellanti verticale spiegels zijn de perfecte luxe afwerking voor elke maat badkamer
Nieuwe Bellanti meubelkleur Marmer Wit
Een prachtige nieuwe onderbouwkast met marmer structuur.
Product uitgelicht Bellanti Camilla
De Bellanti Camilla badkamerspiegel is een absolute blikvanger in elke badkamer.
Product uitgelicht Keralux Lavant
Ken jij het randloze Keralux Lavant wandcloset al?
7 tips voor een opgeruimde badkamer of toilet
In deze blog geven we je 7 tips voor een opgeruimde badkamer.
  1. 1
  2.  2
  3.  3
  4.  4
  5.  >
  6.  >>


U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers





Showrooms



Statische benaming