0162-513330
€ 0,00
De badkamertrends van 2022

De badkamertrends van 2022

Wij helpen u inspiratie op te doen in onze showrooms, waar we met de complete badkamers graag laten zien wat er mogelijk is. Ontdek de verschillende stijlen en droom alvast weg bij heerlijke momenten in bad, de frisheid waarmee je ’s morgens onder de douche stapt en het fijne gevoel van wellness dankzij de decoratieve tegels op de wand.

Maar wat gaat de nieuwe trend van 2022 worden? We nemen je graag mee. Laat u tijdens deze blog vooral inspiereren door de leukste en nieuwste badkamertrends voor 2022


Gekleurde (wastafel) kranen:

Gekleurde kranen hebben we het afgelopen jaar veel terug zien komen. Ook is dit een trend die we in 2022 weer terug gaan zien. Welke gekleurde kraan je ook kiest en waar je die ook plaatst: het zorgt altijd voor een luxe uitstraling. Dus ben je op zoek naar een beetje meer luxe in de badkamer of het toilet? De kraan is een uitstekend middel om dit toe te voegen. Je verandert de uitstraling van de gehele ruimte. Zelfs met alleen de kraan in bijvoorbeeld Goud, RVS, Gunmetal, Mat Zwart of Chroom zal je merken dat het een hotelervaring biedt. Vooral gouden kranen zien we een opmars maken in 2022. Bekijk hier het complete assortiment in gouden kranen.

Gekleurde tegeltjes:

Als je denkt dat mosaic tegels en felle kleuren tegels niet meer van deze tijd zijn dan heb je het goed mis. Met tegels van Q1 Sanitair heb je prachtige mosaic prints en kleine felle kleuren welk een echte eye catcher zijn voor jouw toilet of badkamer. Deze zijn bijvoorbeeld ook in wildverband of visgraat te leggen. Perfect te gebruiken als achterwand voor bijvoorbeeld de douche of het toilet.Ronde spiegels:

Ronde spiegels zijn er in veel verschillende opties. Zo heb je varianten met directe verlichting waarbij het licht in het gezicht komt en je hebt ronde spiegels met het ambi effect, geen direct licht naar voren maar indirect van achter de spiegel. Naast licht beschikken de meeste spiegels over spiegelverwarming. Heb je een badkamer met zwarte accenten dan zijn de ronde spiegels met zwarte omlijsting wat voor jou! Bekijk hier alle ronde spiegels.Inloopdouche:

De inloopdouche bestaat uit minimaal één douchewand. Daarnaast kun je gebruik maken van extra’s zoals een stabilisatiestang (om de douchewand stabiel te plaatsen) en bijvoorbeeld een gootje om het water weg te laten lopen of een douchebak om alles netjes af te voeren.

Kenmerk van de inloopdouche is dat je daarvoor geen douchedeur gebruikt. In plaats daarvan is de ruimte gewoon open, waarbij de douchewand(en) ervoor zorgt of zorgen dat het water niet in de rest van de badkamer terecht zal komen.

Je hebt de keuze uit verschillende inloopdouches, waarmee we je online en bij ons in de showroom graag inspireren. Lees hier meer informatie over verschillende modellen inloopdouches.Badkamer en suite:

Een badkamer ensuite is een ruimte waarin je vanuit de slaapkamer vrijwel direct je badkamer instapt. Dit is een trend die we in 2021 en 2022 steeds vaker terug zien komen. Er zijn bijvoorbeeld ook douchebakken die extra laag zijn en makkelijk te installeren zijn. Hierdoor is het creëren van een douche makkelijker geworden.We hopen u met deze blog wat inspiratie te hebben gegeven. Wilt u meer inspiratie opdoen in onze showroom? Maak dan hier een afspraak in een van onze winkels of kom langs. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.

Lees ook onze andere blogs
Product uitgelicht Wolfsburg Tilo
De Wolfsburg Tilo regendouche set is de basiset voor jouw nieuwe badkamer!
Zo stel jij de perfecte badkamer samen. Trends en badkamerrenovatie
Het creëren van de perfecte badkamer is een spannend project dat je huis transformeert!
Product uitgelicht Bellanti verticale spiegel
De Bellanti verticale spiegels zijn de perfecte luxe afwerking voor elke maat badkamer
Nieuwe Bellanti meubelkleur Marmer Wit
Een prachtige nieuwe onderbouwkast met marmer structuur.
Product uitgelicht Bellanti Camilla
De Bellanti Camilla badkamerspiegel is een absolute blikvanger in elke badkamer.
Product uitgelicht Keralux Lavant
Ken jij het randloze Keralux Lavant wandcloset al?
  1. 1
  2.  2
  3.  3
  4.  4
  5.  >
  6.  >>


U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers

ShowroomsStatische benaming