0162-513330
€ 0,00
Tegelserie uitgelicht Way

Tegelserie uitgelicht Way

Je bent van plan de badkamer of toilet te renoveren maar wat voor tegels neem je? Er is zoveel mogelijk. Ga je voor licht of donker, of juist een stoere hout print of wat dacht je van marmer all the way? Wat je keus ook is bij Q1 Sanitair heb je de keus uit ruim 800 verschillende tegels. Daar moet jouw perfecte maat en print vast bij zitten!

Vandaag nemen we de Way serie onder de loep. De Way tegels zijn een van de vele series van Recer welke te vinden zijn op onze webshop als in onze showrooms. Wil je de tegels liever in het echt bekijken? Maak dan hier een afspraak in een van onze winkels of kom langs. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.


Kleur:

De Way serie beschikt over vier prachtige kleuren. Je hebt de keus uit: Beige, Almond, Concrete en Anthracite. Alle kleuren tegels zijn perfect te combineren en zijn te gebruiken als zowel vloer- als wand tegel.


Maten:

Elke kleur tegel is beschikbaar in verschillende maten. Je hebt de keus uit 60x60, 45x45, 30x60, 10x60, 15x60 en 25x40. Je hebt dus de mogelijkheid om flink te combineren. Ook zijn de Way tegels leverbaar in een gerectificeerde variant. Dit wil zeggen dat na het bakproces de tegels exact op maat worden gezaagd. Hierdoor creëer je een naadloze voeg wat zorgt voor een nog strakker eindresultaat.


Afwerkingen:

Of je nou op zoek bent naar een strak afgewerkte tegel welke goed te gebruiken is voor op de vloer of een wandtegel met een voelbare print? Met de Way tegel zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Het mooie van deze uitgebreide serie is dat je op de vloer dezelfde tegel kan plaatsen als op de wand maar dan met een ander patroon of afwerkingen. Voor welke combinatie ga jij?



Makkelijk te combineren

De Way tegel heeft van zichzelf een betonlook patroon. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en past in vrijwel elk interieur.

Mosaic is terug!

Als je denkt dat mosaic tegels niet meer van deze tijd zijn dan heb je het goed mis. Met deze serie heb je prachtige mosaic prints welk een echte eye catcher zijn voor jouw toilet of badkamer.





Bekijk hier het complete assortiment van de Recer Way serie.

Voor welke kleur ga jij of ga je misschien wel voor twee kleuren in jouw ruimte? Wat je keus ook is bij Q1 Sanitair heb je de keus uit ruim 800 verschillende tegels. Daar moet jouw perfecte maat en print vast bij zitten. Wil je de tegels liever in het echt bekijken? Maak dan hier een afspraak in een van onze winkels of kom langs. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.



Lees ook onze andere blogs
Product uitgelicht Wolfsburg Tilo
De Wolfsburg Tilo regendouche set is de basiset voor jouw nieuwe badkamer!
Zo stel jij de perfecte badkamer samen. Trends en badkamerrenovatie
Het creëren van de perfecte badkamer is een spannend project dat je huis transformeert!
Product uitgelicht Bellanti verticale spiegel
De Bellanti verticale spiegels zijn de perfecte luxe afwerking voor elke maat badkamer
Nieuwe Bellanti meubelkleur Marmer Wit
Een prachtige nieuwe onderbouwkast met marmer structuur.
Product uitgelicht Bellanti Camilla
De Bellanti Camilla badkamerspiegel is een absolute blikvanger in elke badkamer.
Product uitgelicht Keralux Lavant
Ken jij het randloze Keralux Lavant wandcloset al?
  1. 1
  2.  2
  3.  3
  4.  4
  5.  >
  6.  >>


U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers





Showrooms



Statische benaming