0162-513330
€ 0,00
Inbouwnis praktisch en mooi

Waarom een inbouwnis

U kunt natuurlijk nooit genoeg plekken hebben in uw badkamer waar u dingen kunt opbergen. Dat kunnen kasten, of badkamermeubels zijn. De ene keer wilt u datgene wat u  opbergt juist niet zien en de andere keer weer wel.

Een hele speelse manier om dingen neer te zetten en te laten schitteren of om het snel en eenvoudig bereikbaar te maken, is het  door ze te plaatsen in een nis in de muur.

Dat kan heel goed in de badkamer zijn. Het geeft een mooi accent aan uw badkamer, en is bijzonder praktisch om douche of uw bad spullen in op te bergen.Waar plaatst ik best een inbouwnis

Voor een bad plaats u een nis best net boven het badoppervlak. In algemeen genomen is een bad 60 cm hoog, dan kan een nis zo rond de 75 cm zijn. Houd wel rekening mee waar u, uw badkraan gaat plaaten.

Voor een douche plaats u ze het best iets hoger plaatsten. Is afhankelijk van uw lengte, en of uw kinderen er bij kunnen. Misschien voor de jongste, wat hoger hangen. Zorg er in indergavl voor dat u niet hoeft te bukken om je shampoo te pakken.Waar moet een nis van gemaakt zijn

Wel is het zaak om de douche nis goed droog te houden. Als er water in komt, blijft het liggen in de nis, en dan kan er viezigheid, en misschien zelfs schimmel in komen. Dat maakt het niet zo fris.

Als u in de badkamer nis maakt, gebruik dan vochtbestendige materialen om zo die schimmel te voorkomen. Een vaak gebruikte materiaal zijn tegels. nadeel is altijd dat de  voegen, lastig te onderhouden zijn. eigenlijk zou glad materiaal het beste zijn. 

Wij zijn zelf fan van de Trisline inbouwnissen. Met de Trisline inbouwnissen creeert u een goed onderhoudbare inbouwnis, met een vlakke omlijsting voor goede eenvoudige manier van onderhoud en heeft u gelijkt met alle hun kleuren een mooie look in uw badkamer. 
Soorten inbouwnissen Trisline:

De inbouw nis van Trisline bestaat uit één geheel. De Rvs inbouwnis is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal wat uitermate geschikt is voor de natte ruimtes. Inbouwnissen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleur van afwerking.

De inbouwnis is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige PVD-coating. PVD Coating is extreem harde coating, welke garant staat voor jarenlang plezier.

De nissen zijn leverbaar in de maten 30x30, 30x60, 30x90. deze zijn 7 of 10 cm diep. Ook is er van de 30x60 en 30x90 een versie met een schap er tussen.

Ze zijn leverbaar in de kleur
RVS / Staal geborsteld,
Antraciet,
Mat zwart
Goud geborsteld We hopen u met deze blog wat inspiratie te hebben gegeven en informatie over inbouwnissen. Wilt u meer inspiratie opdoen in onze showroom? Maak dan hier een afspraak in een van onze winkels of kom langs. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.

Lees ook onze andere blogs
Product uitgelicht Wolfsburg Tilo
De Wolfsburg Tilo regendouche set is de basiset voor jouw nieuwe badkamer!
Zo stel jij de perfecte badkamer samen. Trends en badkamerrenovatie
Het creëren van de perfecte badkamer is een spannend project dat je huis transformeert!
Product uitgelicht Bellanti verticale spiegel
De Bellanti verticale spiegels zijn de perfecte luxe afwerking voor elke maat badkamer
Nieuwe Bellanti meubelkleur Marmer Wit
Een prachtige nieuwe onderbouwkast met marmer structuur.
Product uitgelicht Bellanti Camilla
De Bellanti Camilla badkamerspiegel is een absolute blikvanger in elke badkamer.
Product uitgelicht Keralux Lavant
Ken jij het randloze Keralux Lavant wandcloset al?
  1. 1
  2.  2
  3.  3
  4.  4
  5.  >
  6.  >>


U kunt onze showrooms bezoeken met of zonder afspraak.

Bij een afspraak reserveren wij een medewerker op de door u gewenste datum en tijdstip.
Showroombezoek afspraak maken ? . Klik hier voor info

Een vraag ? Neem 7 dagen per week contact op met een showroom in uw omgeving.   Klik hier voor telefoonnummers

ShowroomsStatische benaming